2013-06-14 09:33:46• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valakiben megrendült a bizalma

Napi horoszkóp június 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Csak akkor lesz képes a mai napot veszteség nélkül túlélni, ha nem engedi, hogy bármi is kilendítse a nyugalmából. Az is veszteség, ha csak az idejét vesztegeti. Rengeteg a teendője, ne hezitáljon, hanem vágjon végre bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Saját bőrén tapasztalhatja meg megint az emberi kapcsolatok változatosságát és főképp változékonyságát. Nem kell senkinek sem szemrehányást tennie, amiért megváltozott a viszonyuk. Még saját magának sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napot nem tudja egykönnyen sikeresnek elkönyvelni. Pedig, ha belegondol, abból, amit kárának érzékel, vagy veszteségnek, tulajdonképpen haszna is van. Megtanul valamit másként tenni, látni. Ez is haszon.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg energiáját emészti fel a másokról való gondoskodás. Talán úgy érzi, hogy magára már semmi ideje, sem ereje nem marad. A mai napon tegyen egy kísérletet arra, hogy ezen változtasson. Egy órát szenteljen csak magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A baráti kapcsolatain lesz a hangsúly a mai napon. Szervezkedik, telefonál, össze akarja szedni a régi bandát. Jól teszi. Mint mindig, most is ön lehet a társaság középpontja, ezért természetes, hogy az ön aktivitásán múlik minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem panaszkodhat sem testi, sem lelki állapotára. Ha van is valami gondja, az valószínűleg velejárója mostani állapotának. Nem is igazi gond, csupán megoldásra váró feladat. Feladat, mely felemel.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Testi, lelki állapota egyaránt tökéletesnek mondható. Ne engedje hát, hogy ez a nap csak úgy elmúljon, anélkül, hogy valami igazán lényegeset tett volna. Nem csak az alkotás számít. A törődés, a szemlélődés is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy régen látott ismerőssel, rokonnal, vagy baráttal kellene felvennie a mai napon a kapcsolatot. Lehet, hogy ez a lehetőség egyszerűen adódik egy véletlen találkozás folytán, de az is lehet, hogy saját magának kell utánajárnia.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mostanában fontosabbnak tartja azt, hogy másokért cselekedjen, mintsem, hogy saját célkitűzéseit megvalósítsa. Lehet, hogy újabban annyira odaadó, hogy már azt hiszi, nincsenek is céljai? Pedig lehetnének…

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szokásosnál gyengébbnek érezheti ma magát. Lehet, hogy csak túl sokat dolgozott, de azért nem ártana figyelnie a teste jelzéseire. Ha rosszul aludt éjjel, annak is oka van. A lelki okok sem mellékesek, ott kell gyógyítani, ahol fáj.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Eddig az életét bízta volna egy bizonyos emberre, de most hirtelen megrendült benne a bizalma. Nem csak őbenne csalódhat azonban. Arra is ráébredhet, hogy talán túl sokat tett az illető vállára, túl sokat várt el tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a szokásosnál is inkább hangulatembernek bizonyulhat. Könnyebben felidegesíti magát, mint általában, de a következő pillanatban már határtalan jókedvvel tud kacagni. Szerencsére a környezetében élőknek ez szinte már fel sem tűnik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: